Rekkensystemen

Bedrijfswagenaccessoires

OVERZICHT

Maak je laadruimte ordelijker met rekken

De legborden van System Edström combineren een 180-gradenvouw aan de bovenrand voor zowel een gladde afronding als verhoogde stevigheid. Met zijden van 65 mm houden de rekken gereedschap veilig op hun plaats. Ons assortiment biedt verschillende dieptes en lengtes, waardoor inrichtingen op maat van jouw specifieke behoeften mogelijk zijn. Onze schabben hebben standaarddieptes van 300 mm en 470 mm, evenals 400 mm voor complete inrichtingen. Verschillende breedtes bieden vele combinatiemogelijkheden, en als er een heel kleine aanpassing nodig is, kunnen koppelstukken worden gebruikt.
Voor montage over het interieur bieden we ook een smal rek van 160 mm aan, beschikbaar in zowel variabele als vaste breedtes. Onze standaard paketten bevatten altijd rubberen matten om je gereedschap te beschermen en gerammel te verminderen.

Als je je inrichting aanpast, vergeet dan niet om rubberen matten toe te voegen. Als je je rekken verder wilt organiseren, bieden we legbordverdelers aan, perfect om onderverdelingen te maken, een praktische oplossing voor het op zijn plaats houden van dozen. De zijkanten van de rekken zijn 65 mm hoog om gereedschap op zijn plaats te houden. Onze rekken zijn verkrijgbaar in verschillende dieptes en lengtes om het perfecte, op maat gemaakte inrichting te bieden op basis van jouw behoeften.
Met onze verstelbare rekken kan je zelf de breedte van de rekken bepalen, deze zijn verkrijgbaar in dieptes van 160 mm en 300 mm. De breedte van beide varieert van 1.830 mm tot 3.460 mm. Omdat deze rekken vaak boven het interieur worden gebruikt, zijn ze voorzien van een neerklapbaar front zodat je gemakkelijk de voorkant van het rek kan neerklappen en pakken wat je nodig hebt.

VOORDELEN

Georganiseerde werkomgeving

De rekken en legborden van System Edström zijn ontworpen om je werkdag te optimaliseren en een ordelijke werkomgeving in je bestelwagen te creëren.

REKKEN

Types van rekken voor bedrijfswagens

Met neerklapbare fronten hoef je je spullen niet uit te halen of over een rand te tillen. Je klapt gewoon de hele voorkant van het legbord neer en kan de plastic of kartonnen doos er recht uit trekken. Het voordeel van deze legborden met neerklapbare fronten is dat je de legborden ook verticaal dichter bij elkaar kan plaatsen, aangezien je je spullen er niet hoeft uit te tillen, maar ze er gemakkelijk uit kan trekken. We bieden onze legborden met neerklapbare fronten aan in de volgende breedtes: 605 mm, 784 mm, 907 mm, 997 mm en 1.176 mm. legborden met neerklapbare fronten zijn ook verkrijgbaar in onze standaarddieptes van 300 mm en 470 mm.

Aangezien we de voorkant als een aparte accessoire aanbieden, is het heel gebruikelijk om de neerklapbare fronten te bevestigen nadat de vloer is gelegd. Dit zorgt voor gemakkelijk toegankelijke ruimte, waardoor de ruimte van het voertuig maximaal wordt benut. Als je een legbord met neerklapbaar front rek in verschillende secties moet verdelen, zijn er ook stevige verdelers voor. Op een legbord met neerklapbaar front van System Edström kan je 70 kg verdeelde last laden!

MEER PRODUCTEN

Wij bieden vele accessoires aan voor jouw werkvoertuig

Andere accessoires voor bestelwagens in ons assortiment, zijn onder meer koffers, kofferhouders, rails, dossierhouders, ladeblokken, modulekoffers, indelingen voor modulekoffers, rubberen matten, accessoires voor schabben, schabverdelers, plastic bakken, bankschroefhouders, gasfleshouders, transportbuis, ladders, koffersteunen en gereedschapshouders.

PRODUCTEN

Optimaliseer je voertuig met accessoires voor transportvoertuigen

Ontdek onze accessoires voor bestelwagens en creëer een optimale werkomgeving. Klik op de producten die je interesseren om meer te weten te komen. Onze producten zijn ontworpen om aan jouw behoeften te voldoen en je werk te optimaliseren. Bezoek onze pagina voor de beste oplossingen voor je uitrusting van transportvoertuigen.

Gereedschapshouders

Gereedschapshouders

Bij System Edström bedenken we innovatieve oplossingen voor flexibele gereedschapsopslag in bedrijfswagens.

Dubbele vloer

Dubbele vloer

Met de inrichting van je bedrijfswagen en dubbele vloeren kan je de ruimte in je bedrijfswagen...

Werkverlichting

Werkverlichting

Goede verlichting is belangrijk om zowel veiligheids- als werkgerelateerde redenen.

Gereedschapskoffer

Gereedschapskoffer

De kenmerkende groene gereedschapskoffer van System Edström biedt talrijke organisatiemogelijkheden

Energievoorziening

Energievoorziening

Wil je batterij-aangedreven gereedschap in je bedrijfswagen opladen, of misschien grotere elektrische gereedschappen gebruiken?

Laden

Laden

Onze laden zijn ontworpen om zware lasten te dragen, elke lade kan tot 60 kg aan gereedschap en accessoires dragen.

Rekkensystemen

Rekkensystemen

De rekken van System Edström combineren een robuuste 180-gradenvouw aan de bovenrand...

Universele haak

Universele haak

Maximaliseer de ruimte in je mobiele werkruimte met een praktische en duurzame universele haak.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.