Bedrijfswageninrichting
voor Volkswagen Caddy

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting en rekken voor Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy staat bekend om zijn prestaties en betrouwbaarheid. Hij is ontworpen voor maximale bruikbaarheid en comfort. Onze inrichtingsoplossingen voor de Volkswagen Caddy verhogen de veelzijdigheid van deze bedrijfswagen. De Volkswagen Caddy is de perfecte bedrijfswagen als je een kleiner en handig voertuig nodig hebt. Ondanks zijn compacte formaat, kan hij verrassend zware en grote ladingen dragen. Het interieur van het voertuig is geoptimaliseerd om een ruime en comfortabele ruimte in de bedrijfswagen te bieden. Met de bedrijfswageninrichting van System Edström voor de Volkswagen Caddy kan je de functies van de werkbus nog beter benutten.

Bovendien komt de Volkswagen Caddy met een breed scala aan hulpsystemen. Met het Front Assistmonitoringssysteem houdt de adaptieve cruisecontrol een veilige afstand tot het voorliggende voertuig, en de noodhulp helpt je botsingen te vermijden. Het voertuig biedt ook een bestuurderswaarschuwingssysteem, actieve rijstrookassistentie en trailerhulp.

AFMETINGEN

Afmetingen voor bedrijfswageninrichting van Volkswagen Caddy

De bedrijfswagen is beschikbaar in verschillende versies, inclusief de Caddy Cargo en de Caddy Cargo Maxi. Alle modellen bieden een goed ingedeelde laadruimte, en samen met onze bedrijfswageninrichting voor de Volkswagen Caddy wordt de bedrijfswagen de perfecte mobiele partner. Het laadvolume is ook indrukwekkend, met ruimte voor twee Europallets in de Caddy Maxi. Ongeacht welke versie je kiest, profiteer je van een reeks fantastische functies die kunnen worden aangevuld met de accessoires en bedrijfswageninrichting van System Edström voor de Volkswagen Caddy. De lading in de laadruimte kan ook worden beveiligd met zes opvouwbare sjorringen, en met een apart vergrendelingssysteem voor het laadgedeelte kan je de cabine vergrendelen tijdens het laden.

VOORDELEN

Waarom System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Om de correcte en deskundige installatie van de inrichting en accessoires voor je Volkswagen Caddy bedrijfswagen te verzekeren, wordt aanbevolen dat de installatie wordt uitgevoerd door een geautoriseerde dealer. Dit biedt ook een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als het installatiewerk. Als je ervoor kiest om de inrichting zelf te installeren, bieden wij algemene instructies, en je krijgt een garantie van 3 jaar op de inrichting. Onze ervaren specialisten en installateurs staan altijd klaar om je te adviseren en te ondersteunen met betrekking tot inrichtingsopties.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Met de mogelijkheid om de inrichting voor je Volkswagen Caddy aan te passen, gaan onze diensten verder dan standaardopties. Ons aanpasbare systeem stelt je in staat om elementen toe te voegen, te verwijderen of je eigen unieke bedrijfswageninrichting volledig te ontwerpen. Gebruik onze gebruiksvriendelijke ontwerptool om je bedrijfswageninrichting tot in het kleinste detail te creëren en te visualiseren, inclusief een 3D-voorbeeld dat toont hoe je Caddy eruit zal zien met de gekozen inrichting.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Volkswagen Caddy

Onze bedrijfswageninrichting voor de Volkswagen Caddy is de ideale oplossing voor je bedrijfswagen. Ons assortiment inrichtingen en accessoires is beschikbaar in verschillende lengtes en dieptes, en kan op verschillende manieren worden gecombineerd om optimaal aan je unieke behoeften te voldoen. Als je zelf je opties wilt verkennen voordat je contact opneemt met een dealer, ben je welkom om dit te doen in onze webshop. Daar kan je een voorbeeld krijgen van hoe de inrichting eruit zal zien in jouw bedrijfswagen, om ervoor te zorgen dat je een volledig aangepaste inrichting krijgt voor je Caddy.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Volkswagen Caddy

Naast ons brede assortiment bedrijfswageninrichting voor de Volkswagen Caddy, bieden we ook een uitgebreide selectie aan accessoires. Onze accessoires voor de Volkswagen Caddy omvatten alles van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskisten, lade-inzetstukken en opbergvakken.

Je vindt er hoogwaardige producten die ontworpen zijn om je bedrijfswagen georganiseerder te maken, waardoor zowel je veiligheid als efficiëntie toenemen.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?