Bestelwageninrichting
op maat voor Renault Kangoo

OVERZICHT

Bestelwageninrichting op maat voor jou en jouw Renault Kangoo

De Renault Kangoo is de perfecte bestelwagen voor vakmensen die hun werk kunnen doen met een kleinere bestelwagen. De Renault Kangoo is beschikbaar in veel verschillende versies, inclusief een volledig elektrische optie voor wie emissies wil verminderen. Natuurlijk zijn alle versies verbeterd met de bestelwageninrichting van System Edström voor de Renault Kangoo. Daarnaast voorzien onze accessoires voor de Renault Kangoo je van alles wat je nodig hebt om goed werk te leveren.

De Renault Kangoo biedt fantastische functies, die allemaal kunnen worden verbeterd met onze inrichtingsoplossingen. Onze systemen slaan al je items veilig op en maken het gemakkelijk om ze bij te houden en terug te vinden. Onthoud dat alle bestelwageninrichting voor de Renault Kangoo kan worden geïnstalleerd door onze experts, die ook volledig gekwalificeerd zijn om te werken met elektrische voertuigen.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Renault Kangoo

Deze veelzijdige bestelwagen is verkrijgbaar in verschillende lengtes en hoogtes. Zo kan je kiezen uit onze inrichtingssystemen voor de Renault Kangoo om die te vinden die het beste bij jou en je industrie past. Alle lengtes bieden een indrukwekkende laadcapaciteit, en de passagiersstoel kan worden neergeklapt voor extra opslagmogelijkheden. Met de accessoires van System Edström voor de Renault Kangoo benut je de beschikbare ruimte optimaal.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Renault Kangoo biedt aanpasbare inrichtingssystemen voor verschillende modelgroottes en behoeften binnen je industrie, met verschillende laadcapaciteiten en ruimte voor extra opslag door een neerklapbare passagiersstoel. Met de accessoires van System Edström benut je de beschikbare ruimte optimaal. We raden professionele installatie door een van onze dealers aan voor een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als de installatie. Voor zelfinstallatie bieden wij instructies en een garantie van 3 jaar op de inrichting, met deskundig advies beschikbaar wanneer dat nodig is.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

We hebben kant-en-klare inrichtingsvoorstellen ontwikkeld voor je Renault Kangoo bestelwagen, met de nadruk op functionaliteit. Zo voldoet hij aan jouw specifieke behoeften. Je kan deze voorstellen aanpassen of een volledig unieke bestelwageninrichting ontwerpen met onze geavanceerde ontwerptool. Deze gebruiksvriendelijke tool biedt de mogelijkheid om je bestelwageninrichting te verkennen en visualiseren in een 3D-omgeving, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van hoe je bestelwagen eruit zal zien. Onze legbordsystemen zijn perfect voor jouw bestelwagen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende dieptes en lengtes en kunnen op bijna elke manier worden gecombineerd om aan jouw behoeften te voldoen.

WEBSHOP

Ontdek onze bestelwageninrichting voor Renault Kangoo

Voel je vrij om onze webshop te bezoeken om ons brede scala aan accessoires en kant-en-klare inrichtingsvoorstellen te verkennen. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met je dichtstbijzijnde dealer.

Products will be displayed here

Bij ons vind je hoogwaardige producten die zijn ontworpen om je bestelwagen beter georganiseerd te houden, wat op zijn beurt zowel je veiligheid als efficiëntie verhoogt. Bekijk voor meer informatie over onze accessoires voor de Renault Kangoo onze accessoirespagina.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?