Inrichting op maat
voor Peugeot bedrijfswagens

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Peugeot

Wij hebben bedrijfswageninrichting voor bestelwagens van Peugeot. Om in zware omstandigheden te werken en tegelijkertijd gebruiksvriendelijk te zijn, vereisen Peugeot bestelwagens een bedrijfswageninrichting die zowel op het voertuig als, op jouw behoeften is afgestemd. Het kleinste model, de Partner, kan ladingen tot 3 m in lengte (3,25 m in het lange model) en tot 10 cm hoog aan, terwijl je geniet van uitstekend rijcomfort met drie modulaire voorstoelen. Het middelgrote model, de Expert, biedt een superieure modulariteit, waardoor je het gebruik van onbezette stoelen maximaliseert.

Met de Expert krijg je een praktische, comfortabele en veilige bestelwagen, uitgerust met de nieuwste hightech rijfuncties. De grootste Peugeot bedrijfswagen, de Boxer, is beschikbaar in verschillende ontwerpen, waardoor je de ruimte naar jouw behoeften kan maximaliseren. Met een laadvolume van maximaal 17 m³ en de beste laadbreedte in zijn klasse, kan de Boxer bestelwagen zich aanpassen aan een volledig scala aan bedrijfsactiviteiten, met het grootste scala aan GVW-opties in zijn klasse.

MODELLEN

Met welke Peugeot rijd je?

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden altijd aan om je Peugeot bedrijfswageninrichting te laten installeren door één van onze dealers, voor een correcte installatie van de inrichting. Dit geeft je ook een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als de installatie. Als je de bedrijfswageninrichting zelf installeert, bieden wij algemene installatie-instructies en krijg je vervolgens een garantie van 3 jaar op de onderdelen en accessoires. Als je advies nodig hebt, staan wij klaar om te helpen en onze professionele installateurs zijn altijd beschikbaar.

ONTWERPTOOL

Ontwerp je eigen
bedrijfswageninterieur

Naast onze complete bedrijfswageninrichtingssystemen, kan je jouw Peugeot bedrijfswageninrichting op maat ontwerpen. Ons systeem is zeer flexibel en als je iets wilt verwijderen of toevoegen, of gewoon een persoonlijk aangepast bedrijfswageninterieur wilt, dan is ons bedrijfswageninrichtingssysteem voor Peugeot de juiste keuze voor jou. We raden onze klanten altijd aan om contact op te nemen met het deskundige personeel bij onze dealers voor de best mogelijke service.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Peugeot

Als je liever zelf de mogelijkheden bekijkt voor je contact opneemt met een dealer, kan je terecht in onze webshop. Hier kan je niet alleen zien hoe de inrichting in je bestelwagen past, maar heb je ook de mogelijkheid om deze aan te passen aan jouw specifieke behoeften voor je Peugeot bedrijfswagen.

Products will be displayed here

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
KONTAKTSKJEMA

Kontakt oss

Er du interessert i våre produkter eller våre innredninger for transportbiler?