Bedrijfswageninrichting
op maat voor Volkswagen Crafter

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Volkswagen Crafter

In het gamma van Volkswagen valt het Craftermodel op als een indrukwekkend bedrijfsvoertuig dat nog capabeler wordt met de bedrijfswageninrichting van System Edström. De Crafter staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, veelzijdigheid en comfort, en is internationaal erkend met meerdere prijzen. Naast ons uitgebreide assortiment aanpasbare bedrijfswageninrichting voor de Volkswagen Crafter, bieden we een verscheidenheid aan hoogwaardige accessoires die ontworpen zijn om de functionaliteit en efficiëntie van het voertuig verder te verbeteren.

De Volkswagen Crafter bedrijfswagen is uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties zoals de multi-collisionrem die automatisch remt na een botsing, evenals zijbescherming en camerasystemen voor achteruitrijden. Het installeren van de bedrijfswageninrichting van System Edström die onderworpen werd aan een crashtest verhoogt verder de veiligheid en geschiktheid van de Crafter voor professioneel gebruik. Wanneer je kiest voor installatie door onze experts of erkende dealers, krijg je ook een uitgebreide garantie van vijf jaar. Met de lange ervaring van System Edström in de bedrijfswageninrichtingsindustrie, kan je erop vertrouwen dat wij de beste oplossing bieden voor jou en jouw Volkswagen Crafter.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Volkswagen Crafter

De Crafter is verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder Crafter Chassis en Crafter Van Proline. De VW Crafter is er in drie verschillende lengtes en met drie dakhoogtes. Elke versie biedt indrukwekkende laadruimte en laadcapaciteit. In de bedrijfswagen vind je innovatieve opbergoplossingen voor telefoons, laptops, tablets en meer.

De brede schuifdeuren van de Crafter, met een openingsbreedte van 1.311 mm, maken het laden en lossen van items uit de bedrijfswagen eenvoudig. De bedrijfswagen biedt ook aanzienlijke ruimte, verder versterkt door de bedrijfswageninrichting van System Edström voor Volkswagen Crafter.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

Om een correcte, professionele en veilige installatie van de inrichting en accessoires in je Volkswagen Crafter te waarborgen, raden we ten zeerste aan een van onze erkende dealers de inrichting te laten installeren. Dit komt ook met een garantie van vijf jaar op zowel de inrichting als het installatiewerk. Als je ervoor kiest om de inrichting zelf te installeren, bieden wij uitgebreide instructies, en in dat geval ben je gedekt door een garantie van drie jaar op de inrichting. Ons deskundig personeel en ervaren installateurs staan altijd klaar om advies en ondersteuning te bieden voor je keuzes in bedrijfswageninrichting.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Pas je Volkswagen Crafter aan met ons flexibele systeem. Het stelt je in staat je bedrijfswageninrichting verder aan te passen dan de standaardopties die al worden aangeboden. Je kan nieuwe onderdelen toevoegen, bestaande verwijderen of een volledig unieke inrichtingsoplossing ontwerpen. Met ons gebruiksvriendelijke en technologisch geavanceerde ontwerpprogramma kan je ons assortiment verkennen en een gedetailleerde visualisatie van je toekomstige bedrijfswageninrichting creëren, inclusief een 3D-model om te visualiseren hoe jouw Volkswagen Crafter eruit zal zien.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Volkswagen Crafter

Verken onze bedrijfswageninrichting voor de Volkswagen Crafter in onze webshop, waar je zelf verschillende opties kan verkennen voordat je contact opneemt met een dealer. De webshop geeft je niet alleen een voorbeeld van hoe de inrichting in je bedrijfswagen past, maar stelt je ook in staat om deze aan te passen aan jouw individuele behoeften.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Volkswagen Crafter

Verbeter jouw Volkswagen Crafter verder met ons uitgebreide assortiment accessoires. Deze omvatten alles van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskisten, lade-inzetstukken en opbergvakken.

Onze hoogwaardige producten zijn ontworpen om zowel de organisatie als de veiligheid in je bedrijfswagen te verhogen. Voor meer informatie over ons assortiment accessoires voor de Volkswagen Crafter, bezoek onze accessoirepagina.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?