Bedrijfswageninrichting
op maat voor Mercedes Vito

OVERZICHT

Bedrijfswageninrichting op maat voor jou en jouw Mercedes Vito

Voor wie net dat beetje extra uit zijn bedrijfswagen wil halen, is de Mercedes Vito een uitstekende keuze. Door het aanpasbare rekkensysteem van System Edström in je Mercedes Vito te installeren, creëer je de perfecte zakelijke partner voor je werkzaamheden. De Mercedes Vito beschikt ook over een breed scala aan veiligheidsfuncties die de veiligheid verhogen, mede dankzij de uitgebreide crashtests van onze producten.

Onze bedrijfswageninrichting voor de Mercedes Vito past perfect bij deze middelgrote bedrijfswagen. Naast eersteklas transport van goederen, gereedschappen en onderdelen, biedt deze bedrijfswagen ook een verscheidenheid aan technologische functies, wat het een uitstekende keuze maakt voor een mobiele werkplek. Bovendien is de Mercedes Vito verkrijgbaar met verschillende motoren en aandrijfunits, afgestemd op je rijbehoeften. Onze interieuroplossingen voor de Mercedes Vito zijn lichter en duurzamer dan ooit, vervaardigd uit hoogwaardig staal, waardoor je de laadruimte optimaal kan benutten.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Mercedes Vito

Het Mercedes Vito-model is verkrijgbaar in twee versies, plus een upgrade-optie, drie verschillende carrosserielengtes en twee wielbases. Het laadvolume is indrukwekkend in alle carrosserielengtes, met een laadruimte van minstens 5,5 m3 en tot 6,6 m3. De Mercedes Vito biedt ruimte voor alles wat vervoerd moet worden. Met een maximaal laadvermogen variërend van 646 kg tot 818 kg, kan hij voor verschillende doeleinden worden gebruikt en de meeste soorten ladingen vervoeren.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden altijd aan om je Mercedes Vito bedrijfswageninrichting te laten installeren door een van onze dealers, voor een correcte installatie. Het biedt je een garantie van 5 jaar op de inrichting en de installatie. Als je de bedrijfswageninrichting zelf installeert, bieden we algemene installatie-instructies en dan heb je een garantie van 3 jaar op de onderdelen en accessoires. Als je advies nodig hebt, zijn wij en onze professionele installateurs altijd beschikbaar.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Dankzij ons aanpasbare systeem is het mogelijk om je eigen unieke interieur toe te voegen, te verwijderen of volledig te ontwerpen. Je hebt de mogelijkheid om het interieur van je bedrijfswagen voor je Mercedes Vito aan te passen, verder dan de kant-en-klare opties die we aanbieden. Met ons gebruiksvriendelijke, maar technisch geavanceerde ontwerpprogramma kan je verkennen hoe jouw bedrijfswagen eruit zal zien met een 3D-model dat toont hoe je voertuig eruit zal zien met het nieuwe interieur.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Mercedes Vito

Als je liever zelf je opties verkent voordat je contact opneemt met een dealer, biedt onze webshop die mogelijkheid. In de webshop kan je niet alleen zien hoe de inrichting in je voertuig past, maar heb je ook de mogelijkheid om deze aan te passen aan je specifieke behoeften voor je Mercedes Vito.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Mercedes Vito

Naast ons uitgebreide assortiment bedrijfswageninterieurs voor de Mercedes Vito, hebben we een uitgebreid assortiment aan accessoires. Onze accessoires voor de Mercedes Vito omvatten alles van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskisten, lade-inzetstukken en opbergcompartimenten.

Bij ons vind je hoogwaardige producten die ontworpen zijn om je bedrijfswagen beter georganiseerd te houden, wat op zijn beurt zowel je veiligheid als efficiëntie verhoogt.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?