Bedrijfswageninrichting
op maat voor Mercedes Citan

OVERZICHT

Gepersonaliseerde bedrijfswageninrichting voor jou en jouw Mercedes Citan

System Edström biedt een compleet assortiment bedrijfswageninrichting voor de Citan-serie. Al onze producten voor de Mercedes Citan zijn ontworpen om perfect bij het model te passen, met veelzijdige oplossingen die naar jouw behoeften kunnen worden geconfigureerd. Als je een kleinere bedrijfswagen nodig hebt voor je onderneming, is de Mercedes Citan het perfecte voertuig voor jou. Compact, maar met uitstekende capaciteit, maakt het een snelle en soepele navigatie in het stadsverkeer mogelijk.

De bedrijfswagen is ook compatibel met onze rekken voor de Mercedes Citan, die je helpen ruimte in het voertuig vrij te maken en te optimaliseren. Onze bedrijfswageninrichting voor de Mercedes Citan past perfect in deze kleinere bedrijfswagen. Onze systemen zijn innovatief en flexibel, en we bieden een reeks handige functies waarmee je de ruimte in de bedrijfswagen optimaal kan benutten. Met onze inrichting krijg je een georganiseerde werkruimte waar je uitrusting en gereedschap altijd binnen handbereik zijn.

AFMETINGEN

Afmetingen voor Mercedes Citan

De Mercedes Citan is beschikbaar in twee verschillende wielbases, waardoor hij veelzijdig genoeg is voor wie een kleinere bedrijfswagen nodig heeft zonder in te leveren op ruimte. De kleinere variant biedt een indrukwekkende laadlengte en een laadvolume tot 3,1 m3. De langere versie heeft een laadvolume tot 3,8 m3.

De Mercedes Citan is beschikbaar met twee verschillende motoren, die dankzij een goed ontwikkeld start-/stopsysteem een opmerkelijk laag brandstofverbruik hebben. Het officiële cijfer voor de kleinere 109CDI-motor is 23,26 l/km in de gecombineerde cyclus. ADAPTIVE ESP® is een beschikbaar veiligheidssysteem dat de stabiliteit verhoogt, en samen met onze bedrijfswageninrichting die onderworpen is aan crashtesten voor de Mercedes Citan, creëert het een flexibele en veilige mobiele werkruimte.

VOORDELEN

Waarom kiezen voor System Edström?

INSTALLATIE

Installatie-instructies

We raden sterk aan dat een van onze geautoriseerde dealers de installatie van de inrichting en accessoires in je Mercedes Citan uitvoert, dit voor een professionele installatie, maar ook voor een garantie van 5 jaar op zowel de inrichting als de installatie. Als je ervoor kiest om de installatie zelf te doen, bieden we algemene instructies, en ontvang je een garantie van 3 jaar op de inrichting. Voor advies over de inrichting staan onze ervaren installateurs altijd tot je dienst.

ONTWERPTOOL

Bouw je
eigen bedrijfswageninterieur

Onze service voor op maat gemaakte bedrijfswageninrichting stelt je in staat om het interieur van je Mercedes Citan aan te passen aan jouw unieke behoeften, naast de standaardopties die wij bieden. Ons flexibele systeem geeft je de vrijheid om nieuwe onderdelen toe te voegen, bestaande te verwijderen, of een volledig persoonlijk ontwerp voor je bedrijfswageninrichting te creëren. Profiteer van ons gebruiksvriendelijke en technisch geavanceerde ontwerpprogramma om je toekomstige bedrijfswageninrichting te verkennen en te visualiseren, compleet met een 3D-model dat laat zien hoe je Mercedes Citan eruit zal zien met de nieuwe inrichting.

WEBSHOP

Ontdek onze bedrijfswageninrichting voor Mercedes Citan

In onze webshop kan je verschillende opties voor bedrijfswageninrichting voor je Mercedes Citan verkennen voordat je contact opneemt met een dealer. De webshop biedt niet alleen een overzicht van hoe de verschillende inrichtingsopties passen in jouw transportbedrijfswagen, maar stelt je ook in staat om deze aan te passen aan je specifieke vereisten en behoeften.

Products will be displayed here

ACCESSOIRES

Accessoires voor Mercedes Citan

Naast ons assortiment bedrijfswageninrichting voor de Mercedes Citan, bieden we ook een breed assortiment aan accessoires. Deze omvatten alles van verlichting en veiligheidsproducten tot gereedschapskisten en opbergoplossingen, allemaal ontworpen om je transportbedrijfswagen georganiseerder en efficiënter te maken.

Voor meer informatie over ons volledige assortiment accessoires voor de Mercedes Citan, bezoek onze accessoirespagina.

FAQs

Antwoorden op jouw veelgestelde vragen

We begrijpen dat je mogelijk enkele vragen hebt, en we zijn hier om antwoorden te geven en je te helpen. Als je hier geen antwoorden vindt, kan je altijd contact met ons opnemen.

Traditioneel zijn schappen en laden de meest voorkomende systemen voor bedrijfswageninterieurs. Alles van een schroevendraaierhouder tot een ladderhouder kan echter deel uitmaken van je bedrijfswagenrek.
Er zijn verschillende manieren om rekken en schappen in een bedrijfswagen te bouwen. Het wordt aanbevolen om de schappen buiten de bedrijfswagen voor te monteren en de eenheid in de bedrijfswagen te tillen, en vervolgens de schapframes stevig te bevestigen. Doorgaans is het schapframe de dragende structuur waaraan alles is bevestigd.
Afhankelijk van de eindgebruiker kunnen de vereisten aanzienlijk variëren. System Edström kan accessoires voor transportvoertuigen leveren voor de meeste toepassingen, en een van onze vele dealers kan je helpen je behoeften beter te begrijpen.
Heldere ledlampen, vergelijkbaar met die in de bestuurderscabine, met voldoende lumen, zijn ongetwijfeld de beste manier om het interieur van een bedrijfswagen in de laadruimte te verlichten. Het voordeel van led is dat je het gemakkelijk op verschillende plaatsen in de bedrijfswagen kunt monteren.
CONTACTFORMULIER

Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in onze producten of onze bedrijfswageninrichtingssystemen?