System Edström först med inredning för Essbox.

Skruv-och-fästmaterial-jätten Essve lanserar den revolutionerande Essboxen. System Edström har de smarta transportlösningarna direkt från start.

Under april månad genomförde Essve den största lanseringen inom byggbranschen under 2012, Essboxen. Det är ett sinnrikt upplagt system med plastboxar för skruv och fästmaterial för alla typer av hantverkare. System Edström har funnits med i utvecklingen av produkten redan från början och har tagit fram smarta och kluriga fästen och hållare för bil som är helt integrerbara med företagets välkända hantverkarinredningar.

– Vi har nog aldrig haft en så enorm uppmärksamhet någon gång på en mässa som på Nordbygg i Stockholm där den officiella lanseringen skedde. Essve har nog mer eller mindre revolutionerat förvaringsproblematiken för hantverkare med Essboxen, säger Ulf Neumann, försäljningschef på System Edström.
– Vi blev kontaktade av Essve i ett tidigt skede av produktutvecklingen och kunde därmed ha egna passande produkter klara till lanseringen. Som vanligt handlar det inte om raketvetenskap, utan det är rejäla grejer som är framtagna för våra kunder, hantverkarna som använder grejerna dagligen i sina arbetsfordon, fortsätter Ulf.

Läs mer på www.essve.se

Direktlänk till förklarande sida: http://www.essbox.se/#go_page_1103